Champagne SalmonDenna Pinot Meunier expert är belägen i Chaumuzy utanför Reims. Tredje generationen vinmakare. Odlingsarea 10 hektar fördelat på 85% Pinot Meunier, 9% Pinot Noir och 6% Chardonnay. Producerar 100 000 flaskor per år. Medlem av Club Tresors de Champagne, vilket tydligt visar sig i den kvalitet och renhet som finns i alla deras champagner. Salmon producerar smakfulla champagner med fin rundhet och fruktighet. Deras Special Clubs utmärker sig även genom zero dosage. 


100% Meunier Brut

100% Meunier (inkl. 40% reserve vin)​
Detta är en Champagne som kommer att tillfredställa dig genom att erbjuda friskhet och ädel fruktighet av citrus, apelsin, röda äpplen, stenfrukter, nötter och mineral.
Dosage: 7 g/L

100% Meunier Brut Rosé

100% Meunier (inkl. 20% maceration rosé  och 5% rödvin av Meunier)
Denna Champagne erbjuder friskhet, utsökt fruktighet med smak av grape, blodapelsin, granatäpple, syrliga jordgubbar och björnbär  och ger en känsla av harmoni.
Dosage: 7 g/L

Special Club Rosé 2013

100% Meunier
Mindre produktion på endast 1448 flaskor.
Spécial Club Rosé 2013 är en smakfull och frisk Champagne med stor harmoni och ett djup av fruktighet balanserad av en högkvalitativ mineralitet. Erbjuder smaker av blodgrape, granatäpple, röda vinbär och rabarber.
Dosage: 0 g/l. (zero)

Special Club 2013

60% Chardonnay, 40% Pinot Noir
Mindre produktion på endast 4047 flaskor.
Special Club 2013 är frisk och balanserad. En ovanlig cuvée för denna Pinot Meunier-expert som briljant visar att även Chardonnay och Pinot Noir kan återspegla denna terroir.  Lätt utvecklad med smak av gula äpplen, citronskal, lime, grape och vit persika. Läcker mousse och djup gyllene färg.
Dosage: 0 g/l. (zero)

Cuvée du grand-père
Millésime Brut 2013

100% Pinot Meunier
Mindre produktion på endast 1195 flaskor.
Vingården som kallas grand-père är den första vingården planerad av Michel med sin farfar Georges, och även den sista med sitt barnbarn Alexandre.
Komplex och smakrik champagne med smak av torkade blommor och varma mogna och kryddiga frukter.
Dosage: 0 g/l. (zero)

Special Club 2012 Magnum

100% Pinot Meunier
Frisk och krispig champagne med smak av citrus, gröna äpplen och mineral. Välbalanserad, fruktig och smakfull.
Dosage: 0 g/l. (zero)